Beoordelingen van Roti Kitchen Emmeloord

Recente recensies

5.0
Anouar
31 oktober 2022
Eddo
22 oktober 2022

Heerlijk eten

Chantal
20 oktober 2022

Zeer snelle bezorging en de lekkerste roti in de Noordoostpolder. En deze sambal is tenminste ook pittig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
29 september 2022
Marco
21 september 2022

Het was weer helemaal goed! Op tijd bezorgd, lekker warm en heel veel sambal meegeleverd zoals in een eerdere recensie is toegezegd. Bedankt en tot de volgende keer!

Anoniem
17 september 2022

Er was genoeg van alles en lekker veel vlees, jammer dat ik dat weg moest gooien want dat was zo scherp dat de rest ook nergens meer naar smaakte! Al met al vond ik de roti 'saus' dus erg slecht!

Henk
28 augustus 2022

Heerlijk gegeten! Pittig hoe pittig moet zijn!šŸ‘ Gele sambal is super!

Marco
16 augustus 2022

Bami hete kip: heerlijk!! Netjes op tijd bezorgd en goed warm. Ik heb echt genoten en vooral ook van de sambal!! Is deze gemaakt van de Madame Jeanette peper? Is er ergens in Emmeloord waar ik dit kan kopen voor mezelf? Ik ben de supermarkt sambal zo vreselijk zat!!

Reactie van Roti Kitchen

Beste, Goed om te horen dat het heeft gesmaakt. De sambal maken wij zelf, dus is nergens te koop. Tip: zet bij uw volgende bestelling in het vak opmerkingen dat u een paar bakjes extra sambal wilt dan geven wij dat mee van het huis.šŸ˜‰

Zoe
7 augustus 2022

Super snel klaar, grote portie en goede smaak. Wij bestellen zeker nog eens!

Rob
30 juli 2022

Uitstekend eten, heerlijk! Blij dat jullie in Emmeloord zitten!

Laura
8 juli 2022

Broodje hete kip met ei is wel een aanrader :) was erg lekker! En wat was de sambal goed!! Vooral de zwarte heerlijk van smaak en echt lekker pittig šŸ˜

Nvt
4 juli 2022
Niels van Lent
2 juli 2022

Gisteren roti besteld voor de 1e keer. Roti hete kip speciaal. Aardappels koud van binnen, de rest matig lauw. Een enkel schepje kip, en kousenband, vooral VEEL aardappel. Aangezien ik voor EXTRA kip heb betaald best een teleurstelling. Veel aardappel voor veel geld om zomaar te zeggen. Gerecht heb ik opgewarmd in de oven (geen magnetron aanwezig) terwijl mijn partner haar broodje hete kip zat te eten (was prima), niet gezellig samen eten dus. Ik moet wel zeggen, mijn roti was qua smaak echt heerlijk! Heb er goed van gegeten, qua smaak fantastisch maar toch met een naar gevoel over de hoeveelheid kip voor een roti hete kip speciaal en het niet gelijktijdig kunnen eten samen met mijn partner. Jammer.

Dennis
20 juni 2022

Zijn lekkere broodjes!

Esther
16 juni 2022

Wij hebben heerlijk gegeten! Zo fijn dat we eindelijk ook goede Roti in emmeloord kunnen halen. Blijf deze kwaliteit behouden en jullie hebben een vaste klant erbij

De jong
16 juni 2022

Het is flauw van smaak jammer, had er meer van verwacht.

Andrea
13 juni 2022

Heerlijk gegeten, supersnel op kunnen halen, echt een aanrader! Wij hadden roti kip massala met ei en het was echt super lekker.

Inge
10 juni 2022

Goed eten, was goed op smaak en meer dan genoeg voor 2 personen zoals besteld. Bezorging was ruim op tijd. Gaan hier zeker vaker bestellen.