Beoordelingen van Roti Kitchen Emmeloord

Recente recensies

4.0
Zoe
gisteren

Super snel klaar, grote portie en goede smaak. Wij bestellen zeker nog eens!

Rob
30 juli 2022

Uitstekend eten, heerlijk! Blij dat jullie in Emmeloord zitten!

Laura
8 juli 2022

Broodje hete kip met ei is wel een aanrader :) was erg lekker! En wat was de sambal goed!! Vooral de zwarte heerlijk van smaak en echt lekker pittig šŸ˜

Nvt
4 juli 2022
Hph de bruin
3 juli 2022

Nasi was gewoon nog hard. Ze vonden het te duur om alleen voor de nasi een bezorging te doen maar dat we voor 20 euro aan eten konden weggooien(want in een alleen kip met sperziebonen vinden wij niet lekker) we bestelde nog wel om 16.05 dan mag je toch verwachten dat ze tijd genoeg hebben on de rijst te koken. Na de bestelling en reactie van de gene die ik gesproken heb bestellen wil hier voortaan niet meer. Ohja massala gebruiken ze niet het is gewoon Hollands kerrie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels van Lent
2 juli 2022

Gisteren roti besteld voor de 1e keer. Roti hete kip speciaal. Aardappels koud van binnen, de rest matig lauw. Een enkel schepje kip, en kousenband, vooral VEEL aardappel. Aangezien ik voor EXTRA kip heb betaald best een teleurstelling. Veel aardappel voor veel geld om zomaar te zeggen. Gerecht heb ik opgewarmd in de oven (geen magnetron aanwezig) terwijl mijn partner haar broodje hete kip zat te eten (was prima), niet gezellig samen eten dus. Ik moet wel zeggen, mijn roti was qua smaak echt heerlijk! Heb er goed van gegeten, qua smaak fantastisch maar toch met een naar gevoel over de hoeveelheid kip voor een roti hete kip speciaal en het niet gelijktijdig kunnen eten samen met mijn partner. Jammer.

Dennis
20 juni 2022

Zijn lekkere broodjes!

Esther
16 juni 2022

Wij hebben heerlijk gegeten! Zo fijn dat we eindelijk ook goede Roti in emmeloord kunnen halen. Blijf deze kwaliteit behouden en jullie hebben een vaste klant erbij

De jong
16 juni 2022

Het is flauw van smaak jammer, had er meer van verwacht.

Andrea
13 juni 2022

Heerlijk gegeten, supersnel op kunnen halen, echt een aanrader! Wij hadden roti kip massala met ei en het was echt super lekker.

Inge
10 juni 2022

Goed eten, was goed op smaak en meer dan genoeg voor 2 personen zoals besteld. Bezorging was ruim op tijd. Gaan hier zeker vaker bestellen.