Beoordelingen van Roti Kitchen Emmeloord

Recente recensies

4.0
Barry
5 januari 2024

Graag geld terugstorten! Hoezo mensen laten betalen als het bedrijf niet meer bestaat? Als er geen geld teruggestort wordt, zal ik er alles aan doen om dit aan te pakken. Niet voor het geld, maar omdat dit niet kan!

MM
21 december 2023

Let op! Niet bestellen. Slechte zaak!!! Toen we onze bestelling kwamen halen was de zaak dicht. Blijkt dat roti kitchen permanent gesloten is. We krijgen ze telefonisch niet te pakken en zijn ons geld van de bestelling kwijt. We kunnen het via de bank ook niet meer terug halen omdat we vooraf via iDeal hebben betaald. Let op! Niet bestellen.

Wesley
20 december 2023

Helaas een bestelling gedaan op de website maar volgens mij zijn jullie gesloten en ga ik me geld nooit meer terug zien! Maar bestellen uiteraard was wel mogelijk en dan vragen om review. Hij is leuk

Stephan
21 oktober 2023

Ik trok na een lange werkdag toch maar even de stoute schoenen aan en was benieuwd naar het menu van Roti Kitchen. Al snel viel dit in de smaak en plaatste mijn bestelling online. Dit ging gemakkelijk en snel! Aan gezien de tijd van mijn bestelling, zelf werd ik nog gebeld voor een eventuele verandering van mijn bestelling i.v.m. een aantal producten die zij niet meer hadden. Dit ging ook soepel en er kwam gelijk een oplossing, toppers dus! Na aankomst van de bezorger, die overigens erg vriendelijk was, heb ik kunnen genieten van de heerlijke roti! Zeker een goede aanwinst in de NOP en een aanrader voor wie een goede maaltijd op tafel wilt hebben.

Amina
29 september 2023

Het was weer heerlijk

Amina
24 september 2023

Het eten was heerlijk. Bedankt !

René
27 augustus 2023

Voor het eerst bestelt bij Roti kitchen. De bestelling was niet correct geleverd, komkommer ontbrak. De smaak was niet zo de onze, maar dat is dus een kwestie van smaak. Niet erg. De verhouding aardappel , kouseband en kip vonden we erg karig. Heel veel aardappel, weinig kip en weinig kouseband. Volgens mij kan dat beter.

Christien Wisse
30 mei 2023

Ik gebruik al jaren geen zout meer. Natuurlijk het vlees nog wel en dat is ook meer dan voldoende om het in zijn totaliteit toch smaakvol te krijgen. Mijn advies: minder zout. De rotivel: het randje vond ik wat taai.

De Lange
18 mei 2023

Was echt weer super!! Heerlijk Spicy 🔥🔥

Jan
14 mei 2023

Na een misverstand bij een eerdere bestelling ( is keurig opgelost door Roti-Kitchen ) hebben we vandaag heerlijk gegeten. De hete kip is echt heet, lekker. Bedankt Roti-Kitchen, tot een volgende keer. Groet, Jan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KB
28 april 2023

Vandaag voor het eerst hier besteld. Helaas waren zowel de roti hete kip speciaal als de roti masala kip speciaal koud. Ook ontbrak het ei bij de roti hete kip speciaal. Smaak van de gerechten was wel goed.

De Lange
1 april 2023

Is niet erg als het later is maar laat het eventjes weten ;) Verder Eten was weer super!

Sjoerd
9 januari 2023

Eerste keer besteld maar zeker terug bestellen. Heerlijk eten! Geen vette zooi! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angel
25 december 2022

Roti was super lekker en veel. Zeer vriendelijke bezorger. In één woord, TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Roti Kitchen

Goed om te horen wij van team rotikitchen zijn erg blij om te horen dat het naar wens was🇸🇷

Anouar
31 oktober 2022
Eddo
22 oktober 2022

Heerlijk eten

Chantal
20 oktober 2022

Zeer snelle bezorging en de lekkerste roti in de Noordoostpolder. En deze sambal is tenminste ook pittig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
29 september 2022
Marco
21 september 2022

Het was weer helemaal goed! Op tijd bezorgd, lekker warm en heel veel sambal meegeleverd zoals in een eerdere recensie is toegezegd. Bedankt en tot de volgende keer!

Anoniem
17 september 2022

Er was genoeg van alles en lekker veel vlees, jammer dat ik dat weg moest gooien want dat was zo scherp dat de rest ook nergens meer naar smaakte! Al met al vond ik de roti 'saus' dus erg slecht!

Henk
28 augustus 2022

Heerlijk gegeten! Pittig hoe pittig moet zijn!👍 Gele sambal is super!

Marco
16 augustus 2022

Bami hete kip: heerlijk!! Netjes op tijd bezorgd en goed warm. Ik heb echt genoten en vooral ook van de sambal!! Is deze gemaakt van de Madame Jeanette peper? Is er ergens in Emmeloord waar ik dit kan kopen voor mezelf? Ik ben de supermarkt sambal zo vreselijk zat!!

Reactie van Roti Kitchen

Beste, Goed om te horen dat het heeft gesmaakt. De sambal maken wij zelf, dus is nergens te koop. Tip: zet bij uw volgende bestelling in het vak opmerkingen dat u een paar bakjes extra sambal wilt dan geven wij dat mee van het huis.😉

Zoe
7 augustus 2022

Super snel klaar, grote portie en goede smaak. Wij bestellen zeker nog eens!

Rob
30 juli 2022

Uitstekend eten, heerlijk! Blij dat jullie in Emmeloord zitten!

Laura
8 juli 2022

Broodje hete kip met ei is wel een aanrader :) was erg lekker! En wat was de sambal goed!! Vooral de zwarte heerlijk van smaak en echt lekker pittig 😁

Nvt
4 juli 2022
Niels van Lent
2 juli 2022

Gisteren roti besteld voor de 1e keer. Roti hete kip speciaal. Aardappels koud van binnen, de rest matig lauw. Een enkel schepje kip, en kousenband, vooral VEEL aardappel. Aangezien ik voor EXTRA kip heb betaald best een teleurstelling. Veel aardappel voor veel geld om zomaar te zeggen. Gerecht heb ik opgewarmd in de oven (geen magnetron aanwezig) terwijl mijn partner haar broodje hete kip zat te eten (was prima), niet gezellig samen eten dus. Ik moet wel zeggen, mijn roti was qua smaak echt heerlijk! Heb er goed van gegeten, qua smaak fantastisch maar toch met een naar gevoel over de hoeveelheid kip voor een roti hete kip speciaal en het niet gelijktijdig kunnen eten samen met mijn partner. Jammer.

Dennis
20 juni 2022

Zijn lekkere broodjes!

Esther
16 juni 2022

Wij hebben heerlijk gegeten! Zo fijn dat we eindelijk ook goede Roti in emmeloord kunnen halen. Blijf deze kwaliteit behouden en jullie hebben een vaste klant erbij

De jong
16 juni 2022

Het is flauw van smaak jammer, had er meer van verwacht.

Andrea
13 juni 2022

Heerlijk gegeten, supersnel op kunnen halen, echt een aanrader! Wij hadden roti kip massala met ei en het was echt super lekker.

Inge
10 juni 2022

Goed eten, was goed op smaak en meer dan genoeg voor 2 personen zoals besteld. Bezorging was ruim op tijd. Gaan hier zeker vaker bestellen.